rechnik24.com

Самият начин за превод на думи.

Много речници и много голяма база данни от думи.

Списък на преводи: водород

Речник: английски водород
Преводи: hydrogen
водород на английски »
 
Речник: немски
Преводи: wasserstoff
водород на немски »
Речник: датски
Преводи: brint, hydrogen
водород на датски »
Речник: испански
Преводи: hidrógeno
водород на испански »
Речник: френски
Преводи: hydrogène
водород на френски »
Речник: италиански
Преводи: idrogeno
водород на италиански »
Речник: норвежки
Преводи: hydrogen, væte, vannstoff
водород на норвежки »
Речник: руски
Преводи: водород
водород на руски »
Речник: шведски
Преводи: hydrogen, väte
водород на шведски »
Речник: беларус
Преводи: вадарод
водород на беларус »
Речник: естонски
Преводи: vesinik
водород на естонски »
Речник: фински
Преводи: vety
водород на фински »
Речник: гръцки
Преводи: υδρογόνο
водород на гръцки »
Речник: хърватски
Преводи: vodik
водород на хърватски »
Речник: унгарски
Преводи: hidrogén
водород на унгарски »
Речник: литовски
Преводи: vandenilis
водород на литовски »
Речник: словашки
Преводи: vodík
водород на словашки »
Речник: украински
Преводи: водень
водород на украински »
Речник: полски
Преводи: wodór
водород на полски »

Свързани думи

водород и кислород, водород получаване, водород приложение, водород цена, водород презентация, водород степен на окисление, водород за дизел, водород 7, водород хелий, водород гориво